ELMAT Elektromaterijal

ELMAT Elektromaterijal je dinamična firma sa tradicijom dugom 18 godina. Renomirana pozicija koju je firma stekla na tržištu posledica je dobre organizacije, brižljivo odabranih i stručnih saradnika kao i informatičke podrške u koju preduzeće neprestano ulaze.

Stalni razvoj i unapredjenje proizvoda postignuti su proizvodnom kooperacijom sa SIEMENS-om i ELEKTROKOVINOM SVETILJKE u početku, a sada sa jednim od vodecih svetskih proizvodjaca svetiljki firmom SiTECO.

Osnovni princip poslovanja je zadovoljenje zahteva kupaca sa maksimalnim uvažavanjem odnosa cena – kvalitet, svesni činjenice da je kvalitetan proizvod najjeftiniji u eksploataciji.

ELMAT Elektromaterijal pruža sve usluge u vidu saveta, predloga idejnih svetlotehničkih rešenja projektantima, arhitektama, investitorima, izvodjačima … besplatno i bez obaveza da se rešenja primene.

Zaposleni u ELMAT-u će se truditi da čuvanjem dobre reputacije i rejtinga pokažu spremnost za dobru i otvorenu saradnju kako na domaćem tako i na stranom medjunarodnom tržištu.

Možemo se pohvaliti saradnjom sa većinom proizvodjača elektroinstalacionog materijala u SRJ a iz saradnje sa stranim partnerima izdvajamo SiTECO, OSRAMELEKTROKOVINA PRIGUŠNICELBM

Nastavimo sa još boljom i počnimo novu saradnju u narednom periodu u zajedničkom interesu i na obostrano zadovoljstvo.

Generalni direktor
Dušan Vlajić
dvlajic@elmat.rs

Direktor marketinga
Vladimir Vlajić
vvlajic@elmat.rs

Finansijski direktor
Jasmina Tomić
jtomic@elmat.rs

TEKST PREUZET SA SAJTA WWW.ELMAT.RS

Comments are closed.