Aikido klub EIKI (pogledaj VIDEO)

mapa_aikidoSala aikido kluba „Eiki“ nalazi se na Ceraku, u ulici Jablaničkoj br 3i, preko puta vrtića „Cerak“.

Tel: 063/18-003-18 (Stefan Marković) i 069/353-40-20 (Marija Milosavljević)

Email: office@aikido-eiki.rs

aikido klub eikiKlub je dobio naziv od japanske reči „eiki“ koja označava izuzetan talenat, snagu i hrabrost. Osnovan je 18.07.2009. godine u Beogradu i član je Aikido federacije Srbije koja je zvanično priznata organizacija od strane AIKIKAI FOUNDATION – Aikido World Headquarters. Tesno sarađuje sa Radivojem Jankovićem (4. Dan aikikai), čiji su učenici instruktori kluba, a to su Stefan Marković i Marija Milosavljević.

stefanStefan Marković, rođen 25.06.1985. godine, student je Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje(DIF), u Beogradu. Nosilac crnog pojasa 1.DAN.

Vežbajući od svoje četrnaeste godine promenio je nekoliko klubova, dok nije došao u aikido klub „Centar“, gde i danas redovno trenira. Želeći da proširi svoje znanje vežbao je džudo i kik-boks, a danas, pored aikidoa vežba i jiu-jitsu. Veruje da je vežbanje borilačke veštine privilegija koju ne treba olako shvatati. S’toga na treninzima zahteva maksimalnu pažnju i zalaganje.

 

marijaMarija Milosavljević, rođena 10.02.1984. godine, apsolvent Filološkog fakulteta – smer orijentalna filologija. Nosilac crnog pojasa 1.DAN.

Bavila se folklorom i trenirala karate, nakon toga trenira plivanje tri godine, ali se ubrzo vraća plesu. Konačno pronalazi sebe u aikidu – spoju veštine, umetnosti i kreativnosti. Aikido je počela da trenira u oktobru 2006. godine, kod instruktora Janković Radivoja, a od osnivanja A.K. „Centar“ radi kao generalni sekretar kluba.

Organizuje seminare različitog sadržaja, u cilju poboljšanja kvaliteta vežbanja, razmene iskustava i širenja kvalitetnog aikidoa.

Comments are closed.