15) 29.10.2012. god. LUDI TIKET: I Baumgartner bi pao u nesvest!

 

Jedan od najjačih tiketa u poslednje vreme uplaćen je u nedelju 28. oktobra na uplatno-isplatnom mestu u Žarkovu. Dva nerazdvojna drugara Srđan Veljković i Veljko Vuković uplatili 50 dinara na koeficijent od 2.244 i ostvarili dobitak od 112.000 dinara!

Status najluđeg tiketa proteklog vikenda, računajući sva uplatno-isplatna mesta MOZZARTA u regionu, dobio je onaj koji su sastavilia kladioničarska sabraća iz Beograda Srđan Veljković i Veljko Vuković!

Ova dvojica momaka iz beogradskog naselja Žarkovo su izmnožili kvote od kojih bi se zavrtelo u glavi i Feliksu Baumgartneru!

Srđan i VeljkoIspostavilo se da su dva pasionirana ljubitelja kladionice i te kako birala koji par i igru da izaberu, pošto su na uloženih 50 dinara, pri kvoti od 2.243,92, ostvarili dobitak od 112.000 dinara.
„Veljko i ja smo blejali u nedelju u MOZZARTU, on sa 100, a ja sa nula dinara u džepu i čekali trećeg ortaka da se pojavi i časti nas piće. U jednom trenutku smo rešili da prekratimo vreme tako što ćemo nešto odigrati za 50 dinara. Zajednički smo izabrali parove, uplatili i gotovo zaboravili na tiket. U jednom trenutku smo obratili pažnju na teletekst i videli da su nam prve dve utakmice lagano došle“, još uvek uzbuđenim glasom priseća se Srđan Veljković kako je nastao jedan od najjačih tiketa u poslednje vreme.

Kako ste odreagovali?
„Na poluvremenu smo imali otvoren put ka dobitku i nervoza je počela žestoko da nas drma. Ipak, bio sam dovoljno koncentrisan da registrujem kako mi je pao tiket od 10.000 dinara koji sam odigrao dan ranije. Uglavnom, na kraju su nam ostali Napoli i Real. Na našu sreću, bili su velikodušni prema nama i nisu nam kidali živce, nego su dramu okončali na vreme i omogućili nam slavlje koje ćemo dugo pamtiti.“

Je l’ u pauzi između dve ture neko rekao: „Brate, što ne uplatismo 100 dinara“?
„Nije, majke mi, jer smo bili svesni koliko nismo imali para samo nekoliko sati ranije. Uostalom, ma šta ko mislio, do ovog dobitka nismo došli slučajno, nego strpljivo. Naime, već nekoliko meseci pratimo ove klubove i otprilike smo znali šta i koliko mogu. Uz malo sreće, kockice su složile baš kad je trebalo. Ništa nije slučajno“, ushićeno je konstatovao Srđan Veljković.

Ako i vi imate priču sličnu ovoj žarkovačkoj, podelite je s nama i čitaocima MOZZART Sporta tako što ćete je poslati na adresu online@mozzartbet.com. Najzanimljiviji tiketi i priče biće nagrađeni MOZZARTOVIM poklon paketima.

Preuzeto sa internet stranice www.mozzartsport.com

Comments are closed.